Eenvoudig financiële rust creëren

Het klinkt eenvoudig, echter…hoe bereik je deze belangrijke rust?

Alles staat of valt met inzicht. Inzicht in de huidige financiële situatie én in het effect hoe de situatie zich in de toekomst kan ontwikkelen. Belangrijke financiële keuzes kun je alleen met het juiste inzicht verantwoord maken.

Want korter of langer werken, wel of niet deelnemen aan zogenaamde Generatiepact-regelingen, kopen van een woning, eerder stoppen met werken, enzovoorts, zijn persoonlijke keuzes die hoe dan ook effect hebben op inkomen. En wanneer je weet wat het effect is, kun je de keuze(s) doordacht maken.

bijRon helpt daarbij.

 

Inzicht in uw inkomen na pensioen

Veel mensen hebben geen goed beeld van het inkomen waarop zij kunnen rekenen als zij met pensioen gaan. Dat komt vooral doordat veel mensen naast de AOW-uitkering ook recht hebben op een pensioenuitkering die zij hebben opgebouwd bij werkgever(s). Weet u eigenlijk wat uw inkomen wordt als u met pensioen gaat?

Hoe eerder, hoe beter!

U kunt veel keuzes maken als het over uw pensioen gaat. Bijvoorbeeld over de gewenste hoogte van het pensioeninkomen. Of de leeftijd waarop u het pensioen wilt laten ingaan. Maar ook of u de hoogte van de uitkering door de jaren heen: moet dit een gelijk bedrag  blijven? Of heeft u liever in de eerste jaren een hogere uitkering dan de jaren daarna?


Wilt u ook rustig slapen?

Wilt u ook inzicht krijgen in uw financiële situatie? Bel of mail me voor meer informatie. Want rustig slapen dankzij financieel inzicht is voor iedereen bereikbaar.

Hypotheekrente al vanaf: (Bekijk hier alle rentes)
meer informatie